Danmarks største designfestival løber af stablen som planlagt, hvor mere end 150 lokationer med udstillinger, talks og events åbner dørene.

Med udsigt til mere kontrol med Covid-19 kan den årlige designevent 3 Days of Design nu give et klart budskab: Alle er velkomne, når eventen løber af stablen fra den 16. til den 18. september 2021 rundt omkring i hele København. Det oplyser designeventen i en pressemeddelelse.

De mange lokationer under 3 Days of Design gør det nemmere at kontrollere antallet af besøgende. Dermed bliver det også nemmere at sikre, at 3 Days of Design 2021 er coronasikker.

“Vi vælger at afholde vores festival i september, hvor vi ser det som realistisk at byde mange folk velkommen. Vi håber på, at de fleste er vaccinerede – i hvert fald er der en målsætning i EU om, at 70 procent af den voksne befolkning og ikke mindst udsatte skulle være vaccineret på det tidspunkt,” udtaler Signe Byrdal Terenziani, adm. direktør for 3 Days of Design, der oplyser, at de løbende er i kontakt med sundhedsmyndighederne i forhold til alle nødvendige forholdsregler under pandemien.

 

Inspiration som hovedformål

Ifølge Signe Byrdal Terenziani er det grundet det sidste år med restriktioner nu mere vigtigt end nogensinde at mødes for at bevare forbindelser og engagement og samtidig blive inspireret af hinanden.

Formålet med 3 Days of Design er netop at fremhæve historierne og tankerne bag designet af produkterne og ikke at sælge produkterne og fylde ordrebøgerne. Inspiration, netværk og vidensdeling er derfor nøgleordene.

”I starten var vi kun fire virksomheder, men vi fik hurtigt ideen til at invitere flere, og siden er festivalen vokset organisk. I dag er vi en stærk organisation i branchen, hvor rigtig mange virksomheder mødes hvert år for at afvikle workshops og netværke,” siger direktøren.

Hvis man ikke selv har mulighed for at deltage under de tre dage i København, kan man følge med i et ’virtual room’ på 3daysofdesign.dk. Her vil der være live-streams, videoer og podcasts tilgængelige.

Foto: Signe Byrdal Terenziani