Kalenderen skal gå op for både udstillere og gæster. Derfor vælger den københavnske designfestival nu at give plads til Milano-messen og flytte sine datoer.

Fornyligt meddelte Salone del Mobile.Milano ud, at de har besluttet at flytte designeventen, så den vil finde sted fra den 7. til den 12. juni 2022.

Flytningen af datoerne betød, at den italienske event ville falde sammen med den danske designfestival 3 Days of Design, der oprindeligt var planlagt til at blive afholdt fra den 8. til den 10. juni 2022.

I første omgang meldte 3 Days of Design ud, at de havde besluttet at holde fast i de planlagte datoer på trods af sammenfaldet med Milano-messen.

Efter flere dialoger med og feedback fra de tilmeldte virksomheder og de besøgende er 3 Days of Design dog kommet frem til at rykke festivalen en uge frem. På den måde undgår både udstillere og besøgende at vælge mellem Milano og København.

”Vi har lyttet til vores design community og mange er virkelig kede af, at de ikke kan være to steder samtidig. Vi vælger derfor at give plads, så vores gæster og udstillere kan få deres festivalkalender til at hænge sammen,” lyder det fra direktør Signe Byrdal.

De nye 2022-datoer for 3 Days of Design bliver derfor fra den 15. til den 17. juni.

 

Foto: 3 Days of Design