Maison & Objet. Formland. Salone del Mobile. Flere messer har allerede meldt klar til fysisk afholdelse af sommerens begivenheder, og nu følger Hamborg-messen Nordstil trop.

Allerede tidligere på året opstod der spor af optimisme, når snakken om internationale sommermesser kom på bordet. Det håb er netop blevet bekræftet i Hamborg, hvor fysisk afholdelse af sommerens messer bliver en realitet.

Design- og interiørmessen Nordstil afholdes derfor som planlagt fra den 24. til den 26. juli 2021. Det oplyser messen i en pressemeddelelse.

”Vi er lettede. Vi har været meget aktive i forberedelserne af Nordstil over de sidste par uger, og den store respons fra branchen har bekræftet dette. Det er tid til at mødes og udveksle ideer, blive inspireret, opdage noget nyt og afgive ordrer,” siger Philipp Ferger, Vice President Consumer Goods Fairs ved Messe Frankfurt Exhibition.

Gennemførelsen af Nordstil bliver efter strenge hygiejnekrav, med mundbind og kun med et gyldigt coronapas i form af vaccination eller en negativ coronatest.

Nogle af udstillingshallerne er i øjeblikket omdannet til vaccinationscenter, hvorfor Nordstil rykker i andre haller end sædvanligt opdelt efter de fem kategorier: Home & Garden, Style & Design, Kitchen & Gourmet, Gifts & Stationery og Jewellery & Fashion.

 

Foto: Nordstil