365DESIGN retter fokus mod det nye, danske interiørbrand No517, der bruger Formland til at skyde sit sortiment med nordiske produkter med etnisk tvist i gang.

Som optakt til Danmarks største interiør– og designmesse Formland sætter 365DESIGN tre spritnye og interessante udstillende brands i fokus.

Denne gang kan du læse om interiørbrandet No517, som er stiftet af Helle og Michael Strandmark.


Hvor lang tid har brandet eksisteret, og hvordan er det startet?
No517 er ganske nyt. Efter mange års overvejelser startede vi i foråret 2017. Helle har gennem de sidste 15 år haft egne brugskunstbutikker og webshops. Sideløbende har vi begge arbejdet som designere og stylister for interiør- og brugskunstbranchen gennem vores designvirksomhed, Linus Design, og syntes nu, at det var på tide at skabe vores eget univers.

Læs også: Formland Spring med flere nye tiltag

Vi har gennem mange år arbejdet med trofaste leverandører i Indien. Med No517 bakker leverandørerne os 100 procent op i alle faser af fremstillingsprocessen, så kvalitet, priser og leverancer lever op til vores ønsker.

Hvad kendetegner brandets design?

Vores stil er nordisk med et tvist af etnisk inspiration, der gør, at de stramme linjer blødes lidt op. Vi søger samtidig at få flest mulige funktioner ud af hvert enkelt produkt, så der opstår flere anvendelsesmuligheder. Det er funktionelt, enkelt formsprog og samtidig tidløst.

Foto: No517

Hvorfor har I valgt at udstille på Formland?
Vi har gennem vores arbejde altid besøgt Formland – både for at få inspiration og i forbindelse med indkøb til vores butikker – så valget var ganske enkelt. Vi kan ikke undvære det udstillingsvindue, som Formland er. Men nu er vi naturligvis megaspændte på, hvordan det vil være at komme ’om bag ved disken’ og lige pludselig være udstillere frem for besøgende.

Hvad forventer I at få ud af at deltage?
Vi tror på, at det er en af de unikke muligheder, der findes for at blive set og møde nye kunder. For os er messen helt uundværlig i salgsprocessen. Vi forventer også at skabe nye kontakter, netværk og møde nye, gode kollegaer.

Hvordan har I forberedt jer til messen?
Uha….det har vi brugt mange timer og planlægning på: kollektionsopbygning, indkøb, vareprøver der skal hjem til tiden, messeopbygning, kort sagt alt drejer sig egentlig om messen lige for tiden, da den nærmest skyder No517 i gang.

Læs også: Første gang på Formland: Klejn&Strup

Foruden vores spring/summer-stand har vi været heldige at få tilbudt en ekstra stand i det nye Christmas 2018-trendområde. Så forberedelserne har været mange og tidskrævende for et nyt brand som os. Heldigvis brænder vi for No517, og desuden har vi fået to nye, danske salgsagenter tilknyttet, som sammen med os repræsenterer No517 på messen. Så vi er så klar!

Foto: No517