Grundet den usikre nationale situation med Covid-19 må den svenske messe aflyse afholdelsen i august 2021. Flere digitale tiltag er dog planlagt.

I en pressemeddelelse forklarer den svenske design- og interiørmesse Formex, at august-udgaven 2021 desværre er aflyst. Aflysningen skyldes den nuværende coronasituation i Sverige, hvor regeringen har været nødsaget til at indføre restriktioner.

Formex-teamet arbejder nu på at tilbyde digitale aktiviteter fra den 24. til den 26. august for fortsat at holde branchen opdateret.

“Vi håbede så meget på at kunne afholde Formex i august. I stedet organiserer vi digitale aktiviteter, så vores besøgende og udstillere kan deltage i Formex Talks – fyldt med inspiration, trends og ekspertviden om nøgleemner for alle i vores branche. Vi ser nu frem til at kunne møde besøgende og udstillere i januar næste år,” siger Sara Ek, Event Manager for Formex.

Hver morgen fra den 24. til den 26. august vil Formex Talks streame live, hvor hver dag vil byde på et fyldt program med interessante gæster, diskussioner og seminarer. De tre programmer sætter fokus på hvert deres tema: Bæredygtighed, trends og retail.

Derudover vil Formex Trends præsentere en digital trendguide, der er udarbejdet med forskellige eksperter herunder designer Jan Rundgren. Samtidig vil alle de nye produkter fra Formex-udstillerne blive vist på messens hjemmeside.

Foto: Formex