Tirsdag åbnede Formex dørene for indkøbere, presse og andre interesserede branchefolk. Ud over de mange flotte messestande imponerer messen denne gang med et inspirerende foredragsprogram, trendtemaer og farverige trendudstillinger.

Den svenske interiørmesse Formex er en af nordens største og fylder med 750 udstillere også denne gang alle messehallerne ud. 365DESIGN var med på messens åbningsdag tirsdag den 15. januar.

Åbningsdagen føltes lidt stille først på dagen, men tog fart hen over dagen efterhånden som indkøbere, presse og interesserede branchefolk fandt vej til messen og blev mødt af en farvestrålende og inspirerende udstilling.

 

Udstilling med farveeksplosion

Designlegenden Zandra Rhodes har som Formex Guest Influencer skabt en farverig udstilling i indgangsområdet. Udstillingen er inspireret af Zandra Rhodes’ eget hjem i London, der er fyldt med mindeværdige objekter samlet gennem et helt designliv.

Udover den farverige udstilling byder Formex denne gang også på performance-graffiti, hvor kunstner Oliw87 viser sine færdigheder på en Jaguar, ligesom Kindful Lounge tilbyder både mad, yoga, massage og makeup-drop-in.

Foto: Zandra Rhodes

 

Fokus på trends til kommende sæsoner

Li Edelkoort fra Trend Union og Edouard Keller fra Carlain – to af verdens mest efterspurgte trendeksperter – besøger også Formex og holder foredrag i lukket forum. De to eksperter deler ud af deres trendviden og giver inspiration til de deltagere, der vælger at betale for adgang dertil.

Derudover står messen selv bag en komplet trendguide for den kommende sæson. De tre udvalgte trends har fået titlerne:

  • More is More – Miksede materialer, kreativitet og en ny spændende farvepalet.
  • Kindful Soul – Nærvær af naturen, harmonisk energi og sensuel taktilitet.
  • New Materialism – Tidløst møder nyt, kontrastfyldte mønstre og innovative genanvendte materialer.
Foto: Formex Trends SS 19