Formland arbejder på at rykke Spring-messen 2021

Regeringens forlængede coronarestriktioner får den danske messe til at arbejde på at finde en alternativ marts-termin for Formland Spring 2021.

I 36 år træk har Formland-messen uden afbrydelser været samlingspunkt for fagfolk i interiør- og designbranchen både forår og efterår. Messen skulle efter planen afholdes fra den 4. til den 7. februar 2021 i de vante rammer i MCH Messecenter Herning.

Men sådan bliver det ikke. Mandag den 7. december 2020 forlængede regeringen de gældende coronarestriktioner, og dermed vurderer MCH Messecenter Herning, at det ikke er muligt at gennemføre messer frem til 28. februar 2021. Formland er derfor nødsaget til at finde nye datoer til Formland Spring 2021.

“Mandagens udmelding gør det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at arbejde videre med hver enkelt messe,” siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH A/S.

Der arbejdes nu på en alternativ marts-termin for Formland Spring 2021.

“Vi arbejder allerede på højtryk i samarbejde med branchen og vores samarbejdspartnere for at undersøge mulighederne for afholdelse af Formland Spring i marts. Vi er taknemmelige for de mange positive henvendelser, og vi melder mere ud, så snart vi har detaljerne på plads,” udtaler Flemming Andersen, projektleder for Formland, der glæder sig over opbakningen fra branchen.

Foto: Tony Brøchner / MCH