Formland får ny projektleder

Den nye mand, der får ansvaret for design-, interiør- og nu også møbelmessen, ser frem til at fortsætte udviklingen med blandt andet nye og eksisterende branchesamarbejder.

Siden den 1. oktober 2014 har Mai-Britt Risvig Flyvholm varetaget stillingen som projektleder på Formland – først som assisterende projektleder og siden den 1. maj 2016 som ansvarlig for messen i MCH Messecenter Herning. Mai-Britt Risvig Flyvholm har dog nu valgt at opsige stillingen og fratræder den 31. oktober 2020 for at søge nye, ukendte udfordringer.

Den nye projektleder for Formland bliver Flemming Andersen, der siden 1. juni 2019 har været ansat i MCH Messecenter som projektsælger på Formland. Udover sit kendskab til messen har Flemming Andersen en baggrund med ledelsesansvar inden for salg og marketing fra blandt andet design- og interiørbranchen.

I sin nye stilling som projektleder glæder Flemming Andersen sig til sammen med sit team at fortsætte udviklingen af Formland.

”Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling og det gode ståsted, som Formland befinder sig på lige nu trods de udfordrende pandemitider,” fortæller Flemming Andersen til 365DESIGN og fortsætter:

”Derudover vil jeg glæde mig til at videreudvikle både nye og eksisterende branchesamarbejder som eksempelvis vores nye samarbejde med Møbelmessen Skandinavien, som fortsætter som en integreret del af Formland Spring fremadrettet under navnet ’Formland Furniture’. Hos Formland er vi rigtig gode til at afholde messer, og så er der områder, hvor vi ikke er specialister, men hvor vi samarbejder tæt med andre i branchen. Det er blandt andet disse samarbejder, som gør Formland endnu stærkere.”

 

Positivitet i branchen

Den første messe med Flemming Andersen som projektleder bliver Formland Spring 2021, som afholdes fra den 4. til 7. februar 2021. Her ser den nye projektleder især frem til at modtage møbelbranchen, når Møbelmessen Skandinavien bliver en del af Spring 2021-messen.

Ifølge Flemming Andersen er det blandt andet konceptet TrygtMCH der giver mulighed for at afholde messen under corona-sikre forhold.

”Vi kommer til at videreføre TrygtMCH fra Autumn 2020-messen. Det var en stor succes, hvor både udstillere og besøgende følte sig trygge ved at besøge Formland under klare retningslinjer,” lyder det fra den nye projektleder.

”Vi kan mærke, at der er en stor positivt i branchen for gennemførslen af messen. Netop den gode stemning og glæden i branchen ser jeg frem til at mærke igen på fuldt tryk til februar,” fortsætter han.

 

Omstillingsparat i udfordrende tider

Som for alle messer har konsekvenserne af Covid-19 også givet Formland udfordringer. Flemming Andersen erkender, at messelandskabet står over for nye tider, og at det handler om at tænke nyt og at være omstillingsparat for at overleve.

”Vi skal være open minded, for det er ikke kun lige nu, at vi står i den her situation, det er også på længere sigt. Vi skal nytænke og gentænke den måde, som vi driver messerne på. Der kommer altid noget godt ud af krisetider, for de åbner øjnene for nye måder at anskue tingene på,” afslutter Flemming Andersen.

 

Foto: Flemming Andersen, Formland