Den danske messe ser frem til at sætte sit fodaftryk under dette års 3 Days of Design med udstillings- og inspirationseventet DesignCamp // Formland.

2020 var et usædvanligt år, hvor en verdensomspændende pandemi fik vendt op og ned på stort set alting. Design- og møbelmesser og -events blev hårdt udfordret og måtte – til stor ærgrelse for branchen – aflyse eller flytte på stribe.

Med stor begejstring kunne den danske design- og interiørmesse Formland tilbage i februar 2020 løfte sløret for et ny initiativ under den københavnske designevent 3 Days of Design – nemlig udstillingseventen DesignCamp // Formland.

Et event, som først blev udskudt grundet Covid-19, men som i år bliver en realitet. Under dette års 3 Days of Design, der løber af stablen fra den 16. til den 18. september, vil de besøgende nemlig kunne se frem til at opleve designbrands fra Formland-messen i indbydende og inspirerende rammer på Docken i Nordhavn ved Østerbro.

Om grunden til etableringen af DesignCamp // Formland fortæller projektleder Flemming Andersen:

”Som en innovativ, international messe, der søger konstant udvikling, er et samspil med 3 Days of Design naturligt for os. Flere af vores udstillere har ytret ønske om at kunne vise sig frem for et andet publikum. Det ønske forsøger vi at efterkomme ved at lave et udstillingsevent under 3 Days of Design, hvor vores udstillere kan møde flere typer af besøgende – både aktører fra kontraktmarkedet, arkitekter og slutforbrugere.”

Ifølge Flemming Andersen er formålet med DesignCamp // Formland at skabe et agilt event-set up, hvor de deltagende udstillere opnår høj brandingværdi og kan udbrede deres netværk.

De besøgende kan derfor glæde sig til en udstilling – både indenfor og udenfor på Dockens lokalitet – hvor sanserne bliver sat i spil med anderledes indretning, lys, musik, speaks og små pop up-events.

Med som kreativ sparringspartner på projektet er kommunikationsbureauet Høeg + Møller.

Formlands tilstedeværelse under 3 Days of Design er et supplement til Formland-messen, som afholdes to gange årligt i MCH Messecenter Herning. Næste afholdelse af Formland finder sted fra den 19. til den 22. august 2021.

Visualisering af DesignCamp // Formland

Foto øverst: Docken