Både etablerede designbrands og start-ups vil være samlet på Docken i Nordhavn, når den danske design- og interiørmesse står for udstillingenseventen Design Camp // Formland under 3 Days of Design.  

Tilbage i februar 2020 kunne den danske design- og interiørmesse Formland afsløre et nyt initiativ under den københavnske designevent 3 Days of Design – udstillingseventen Design Camp // Formland.

Eventen blev først udskudt grundet Covid-19, men kan i år blive en realitet. Når dette års 3 Days of Design løber af stablen fra den 16. til den 18. september vil messen nemlig samle en række designbrands i inspirerende rammer på Docken i Nordhavn ved Østerbro.

På Docken kan man opleve både etablerede designbrands som Broste Copenhagen, Nordstjerne Copenhagen, Kodanska, H. Skjalm P, Care by Me og mindre start-ups som Mumutane, Encoded, Minding, Studio About og Tibladin.

“I 36 år har vi samlet design- og interiørbranchen, og vi er stolte af at kunne udvide vores netværk med et spændende koncept under den københavnske designfestival. Vi ser meget frem til at blive en del af 3 Days of Design, og give de besøgende mulighed for at opleve vores udstillere i et nyt perspektiv,” siger projektleder for Formland, Flemming Andersen, i en pressemeddelelse.

Broste Copenhagen
“At skabe et unikt rum”

På Design Camp // Formland vil de besøgende få sat alle sanser i spil gennem indretning, lys, musik, talks og udvalgte samarbejder med blandt andet ISH Spirits, Novacolor og New Mags.

“Målet med Design Camp er at samle en masse spændende designbrands, der alle har noget unikt på hjerte. Vores fokus har været at skabe et unikt rum, der kan danne baggrund for et væld af designoplevelser – inspirerende talks, nye tendenser og en unik beliggenhed ved vandet,” fortæller Camilla Høeg og Malene Marie Møller fra det kreative kommunikationsbureau Høeg+Møller, der er sparringspartner på Design Camp // Formland.

Under de tre eventdage vil det være muligt at opleve talks med designer Anette Eckmann, co-founder af Målbar Jakob Aaen samt trendforskerne Louise Byg Kongsholm og Mads Arlien-Søborg.

Kodanska

Foto: Docken