Den danske design- og interiørmesse ser med stor optimisme frem til at kunne afvikle Autumn 2021-udgaven, efter at Folketingets partier tidligere på ugen gav grønt lys til, at dansk erhvervsliv igen kan mødes fagligt og personligt til messer.

Efter 14 måneder præget af Covid-19 med aflysninger, udsættelser og senest tvangslukning siden slutningen af november 2020 kan MCH Messecenter Herning atter invitere dansk erhvervsliv indenfor til messer i Herning.

Formland bliver således den første messe i messecenteret til at åbne op igen, når design- og interiørmessen afvikles fra den 19. til den 22. august 2021.

”Vi hilser den politiske aftale meget velkommen. Store arrangementer stiller store krav til planlægningen, og nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge og tilrettelægge messerne i efteråret og fremefter,” siger Georg Sørensen og fortsætter:

”Efter mange måneder med digitale alternativer glæder det mig, at tiden igen er blevet til det trygge, faglige, fysiske og personlige møde, så gode forretninger, idéer og samarbejder kan fastholdes og udvikles til gavn for dansk erhvervsliv.”

 

Formland-stemningen vender tilbage

Projektleder for Formland, Flemming Andersen, ser med stor optimisme på de nye retningslinjer for messer. Han glæder sig over nu at kunne melde klart ud til branchen – Formland Autumn 2021 bliver afviklet.

”Det essentielle for Formland er, at vi kan gennemføre messen under næsten normale omstændigheder. Her spiller det rent lavpraktiske ind i forhold til, at vi kan rumme alle besøgende, som kan komme på messen frit alle fire dage,” forklarer Flemming Andersen til 365DESIGN og fortsætter:

”Derudover har vi også mulighed for at afvikle messen med den helt rette Formland-stemning med mange udstillere, inspirerende trendcafeer og -områder, spændende foredrag og meget mere. Alt sammen stadig under konceptet Trygt MCH, som bliver videreført og justeret til de gældende retningslinjer, så messen bliver tryg og rar for alle.”

 

Formland og 365DESIGN fortsætter samarbejdet med at formidle nyheder relateret til messen. Glæd dig til, at vi i næste uge løfter sløret for nyhedsportalen. 

 

Foto: Flemming Andersen