Digital detox, iværksættere og Michelin-restaurant er noget at det, som kan opleves på den kommende Formland Spring, der afholdes i starten af februar.

Formland Spring nærmer sig, og messen har gennem den seneste tid offentliggjort en række tiltag, som skal gøre oplevelsen spændende og interessant for både de besøgende og udstillerne.

Flere end 340 udstillere har meldt deres ankomst, og udstillerkataloget blev offentliggjort i slutningen af 2017. Som altid vil der på messen være forskellige områder og temaer.

Digital detox
Trendzonen på den kommende Formland messe vil give publikum muligheden for at trække stikket fra den teknologiske hverdag og opleve en digital detox.

Det er designduoen Studie Flyhelsted, som står bag trendzonen på den kommende messe. Under navnet ‘Life on Sundays’, byder duoen, bestående af indretningsarkitekt Mille Fly og fotograf Sofie Helsted, på en café, en bog- og malershop samt inspirationsuniverser i form af et haverum, soveværelse og køkken.

“Tanken med trendzonen ‘Life on Sundays’ er at skabe et naturligt åndehul, hvor der er tid til at geare ned, fordybe sig og blive tanket op uden at tiden går i stå. Med rå naturmaterialer, en selvudviklet farvepalette i lyse pastelfarvede toner og kontrastfyldte indslag med kant og humor skaber vi et social living room,” fortæller Mille Fly i en pressemeddelelse.

Hylder iværksætteri
Formland Spring er også stedet, hvor iværksætteri og upcoming designere får muligheden for at vise sig frem, når 60 nordeuropæiske iværksættere indtager hal E som en del af Creators Community

Med konceptet sætter Formland fokus på iværksætteri og giver alle deltagere en mentor fra det danske erhvervsliv til hjælp og vejledning i forbindelse med forberedelser før og under messen.

Læs også: Messereportage Formland august 2017

En af de iværksættere, som kan opleves i forbindelse med Formland Spring, er keramikeren Agnethe Bigum, som ser frem til at vise sine produkter frem på messen.

“Creators Community er en god mulighed for at få sparket min virksomhed i gang. Jeg håber at få en god portion erfaring og feedback med hjem – og forhåbentligt nogle gode kontakter til mulige samarbejdspartnere,” fortæller Agnethe Bigum i en pressemeddelelse.

Hermand Hermanrud vandt Creators Communitys design award i 2017 | Foto: Formland

I forbindelse med Creators Community uddeler Formland en design award. Præmien består af en stand på Formland Autumn 2018 og € 7.500 til at fortsætte projektet som selvstændig.

Blandt tidligere vindere af Creators Communitys design award kan nævnes Piece of Denmark i 2016 og Harald Hermanrud i 2017.

Læs også: Piece of Denmark: I grænselandet mellem design og skulptur

Michelin-oplevelse på fire hjul
Der venter de besøgende på Formland Spring en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når Michelin-restauranten Kiin Kiin gæster messen i samarbejde med interiørbrandet Broste Copenhagen.

De besøgende får maden serveret fra en specialbygget foodtruck, som vil være at finde på Broste Copenhagens stand. Sales Director hos Broste Copenhagen, Paul Christian Knudsen, glæder sig til samarbejdet.

“Vi er stolte over, at vi sammen med Kiin Kiin kan give Formlands besøgende en ekstraordinær oplevelse, når æstetik og gastronomi forenes. Vi garanterer et unikt univers med enestående madoplevelser fra det thailandske køkken,” udtaler Paul Christian Knudsen i en pressemeddelelse.

Formland Spring afholdes den 1.-4. februar 2018 i MCH Messecenter Herning.