Efter fire dages messe med foredrag, konkurrencer og erfarne og up-coming udstillere kan Formland glæde sig over en succesfuld afslutning på messen med besøgsfremgang.

Formland Spring 2019 messen er nu overstået. For Formland har det været en succesfuld messe med fremgang i besøgstallet. På fire dage har 11.687 fagfolk besøgt messen, hvilket er en stigning i forhold til Formland Spring 2018.

Ledelsen hos MCH Messecenter Herning glæder sig over besøgsfremgangen.

”Smil fremkalder smil. Det hørte vi til åbningen, og når både besøgende og udstillere smiler, så smiler vi også, for så har messen levet op til sit primære mål om at være rammen om det personlige møde,” siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH A/S, der er begejstret for besøgsfremgangen, i en pressemeddelelse.

Det er ikke blot ledelsen, som oplever begejstring for messen. Flere af messens faste udstillere er glade for Formlands evne til at samle branchens fagfolk på ét sted.

”Formland samler hele branchen, og derfor er Formland det helt rette sted for os. For os er Formland stedet, hvor vi ser de nye tendenser. Det er her, vi bliver inspireret og møder vores leverandører. Med hele branchen samlet ét sted kan vi hurtigt danne os et overblik og se, hvad vi skal gå efter,” siger adm. direktør i Kop & Kande, Peter Rønn.

Dorte Elene Hansen, indehaver af designvirksomheden Kaiku og fast besøgende på Formland, er enig.

”Formland er for mig den fysiske butik, hvor jeg møder nye og eksisterende leverandører. Når branchen er samlet her, sparer jeg en masse tid. Jeg siger ofte nej til sælgere, der vil besøge mig i min butik. De må tage på Formland, for det er her, jeg henter min inspiration hver gang,” fortæller Dorte Elene Hansen.

Senere på året slår MCH Messecenter Herning igen dørene op for endnu en design- og interiørmesse, når Formland Autumn 2019 bliver afholdt den 15.–18. august.

Du kan se eller gense højdepunkter fra Formland Spring 2019 i videoen nedenfor.