Har du kalenderen klar? Sommerens messer er nært forestående, så hvorfor ikke få styr på næste sæsons oplevelser. Vi hjælper med et overblik over vinter- og forårssæsonen.

Selvom sommerens messer kun lige er skudt i gang, er dit hoved garanteret allerede på AW-kollektionerne, juleprint og uld. Derfor hjælper vi her med at få styr på kalenderen til næste sæsons omfangsrige messekalender, så du ikke misser de vigtigste begivenheder.

Trendset

Hvornår: Fra den 7.-10. januar, 2023

Hvor: Messe München, München, Tyskland

Med et udstillingsareal på 100.000 kvadratmeter og cirka 35.000 besøgende er Trendset en kæmpe begivenhed. Her viser store og små virksomheder, brancheledere, nicheleverandører og upcoming brands produkter og design fra Interior & Lifestyle-branchen. Omkring 2.500 brands og kollektioner fra omkring 40 lande er repræsenteret på messen.

 

Heimtextil

Hvornår: Fra den 10.-13. januar, 2023

Hvor: Messe Frankfurt, Frankfurt, Tyskland

Messen for boligtekstiler løber af stablen den 10. til 13. januar 2023 og præsenterer som altid produktnyheder- og innovationer inden for tekstiler. Messen arbejder ud fra temaerne interior, architecture og hospitality. Derudover er der fokus på megatrends som bæredygtighed og god søvn.

 

Nordstil

Hvornår: Fra den 14.-16. januar, 2023

Hvor: Hamburg Messe und Congress, Tyskland

Den nordtyske messe samler tyske og skandinaviske udstillere inden for kategorierne Home & Garden, Style & Design, Kitchen & Gourmet, Gifts & Stationery og Jewellery & Fashion, når de åbner dørene til årets vinterudgave af messen.

 

Imm Cologne

Hvornår: Fra den 16.-21. januar, 2023

Hvor: Koelnmesse, Köln, Tyskland

Tidligere var Imm-messen udelukkende en møbelmesse, men repertoiret udvides løbende, og nu er interior design og living en del af porteføljen. Imm forsøger med egne ord ‘at skabe en platform for innovative virksomheder, indretningsbrands og branchepersonligheder’. En platform, hvor samfundsrelevante emner diskuteres og løsninger søges.

 

Maison & Objet

Hvornår: Fra den 19.-23. januar, 2023

Hvor: Paris Nord Villepinte Exhibition Centre, Paris, Frankrig

2.500 designerbrands samles til vinterversionen af den parisiske branchemesse. Da sommermessen endnu ikke er afholdt, er arrangørerne endnu ikke ude med fyldestgørende information om vinterversionen.

 

Oslo Design Fair

Hvornår: Fra 25.- 27. januar, 2023

Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm, Norge

Oslo Design Fair er Norges største indkøbsmesse for design- og interiørbranchen. Her kommer omkring 10.000 besøgende fra både ind- og udland – både indkøbere, designere, arkitekter, journalister og bloggere, der kommer for at opsnuse, hvad der rører sig på det skandinaviske bolig- og interiørmarked.

 

Show Up

Hvornår: Fra den 29.-30. januar, 2023

Hvor: Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen, Holland

Efter en sommermesse i Eindhoven er Show Up tilbage i vante omgivelser i Expo Haarlemmermeer med vintermessen. Som altid er den primære målgruppe indkøbere, konceptbutikker, webshops, stormagasiner og museumsbutikker. Udstillerne på messen vil præsentere produkter inden for kategorierne Home og Gifts som primære, men også Living, Cooking, Gadgets, Kids og Stationery er repræsenteret.

 

Formland Spring

Hvornår: Fra den 2.-5. februar, 2023

Hvor: MCH Messecenter Herning

Formland Spring er tilbage for andet år i træk med Furniture. Det nye fokus havde sin debut på Formland Spring 2022 og vil fremadrettet være en integreret del af Spring-messen. Foruden møbler vil der vanen tro være Interior & Lifestyle, One, Taste, Living & Garden, Fashion, Souvenirs & Gifts samt Creators Community.

 

Home of Consumer Goods

Hvornår: Fra den 3.-7. februar, 2023

Hvor: Messe Frankfurt, Frankfurt, Tyskland

Hvis du forgæves sidder og leder efter Ambiente i vores oversigt, så stop her, for som noget nyt er Ambiente, Christmas World og Creativeworld gået sammen og har lavet en samlet messe, der for føste gang afvikles i februar 2023. Messehallen opdeles efter de gamle messer, så eksempelvis Christmas World får sin egen afdeling med fokus på jul. Derudover er der tilføjet nye produktområder som HoReCa og Contract Business, hvorimod Paper World er blevet nedlagt.

 

Spring Fair

Hvornår: Fra den 5.-8. februar, 2023

Hvor: NEC Birmingham, Birmingham, England

Forårsversionen af den engelske bolig- og interiørmesse for B2B fokuserer på tre hovedområder: Home, Gift og Fashion. Hver enkelt kategori er findelt i mindre kategorier. Home er eksempelvis opdelt i ‘everyday’, ‘home, living and decor’, ‘the summerhouse’ og ‘housewares’, hvor ‘everyday’ repræsenterer brands og produkter, som enhver kan have råd til, hvorimod ‘home, living and decor’ repræsenterer de eksklusive design.

 

Stockholm Furniture & Light Fair 

Hvornår: Fra den 7.-11. februar, 2023

Hvor: Stockholmsmässan, Stockholm, Sverige

Når Stockholm Furniture & Light Fair Scandinavian finder sted er 80 procent af de 700 udstillere fra de skandinaviske lande. I Greenhouse er der fokus på fremtidens design, hvor uetablerede, nye og upcoming designere og designskoler fra hele verden udstiller deres prototyper.

 

Stockholm Design Week 

Hvornår: Fra den 7.-11. februar, 2023

Hvor: Stockholm, Sverige

Stockholm Design Week foregår sideløbende med Stockholm Furniture & Light Fair. På tværs af Stockholm – fra gallerier til showrooms, til middagsselskaber, museer og kulturinstitutioner inviteres der inden for til en uge med oplevelser med skandinavisk design i hovedsædet, hvor man kan komme helt tæt på designerne med mere end 400 events.

 

Foto: Imm Cologne