Den københavnske designfestival har 10-års jubilæum i år. Det fejres med et tema, der hylder fællesskabet, forbundethed og kreativitet.

Med temaet ‘Where Would We Be Without You?’ er 3 Days of Design klar til byde velkommen til dette års designfestival, som finder sted den 7.-9. juni 2023 i København.

Årets tema er en refleksion over fællesskabet, da designfestivalen er en fælles indsats, der ikke kan eksistere uden udstillere, designere, producenter, samarbejdspartnere, presse, gæster og hele offentligheden i København, som alle bakker op om branchen.

Temaet ‘Where Would We Be Withour You?’ skal være med til at belyse, hvordan vi påvirker hinanden gennem arbejdet, hvordan design påvirker samfundet og naturen, og hvordan industrien har et ansvar for at bygge en positiv fremtid.

I 2023 kan 3 Days of Design fejre 10-års jubilæum. I løbet af de seneste 10 år er der skabt et globalt designfællesskab med fokus forenede mål, sundt samarbejde og vidensdeling. 2023-udgaven af 3 Days of Design vil derfor vende blikket indad for at fejre alle medlemmer af det inspirerende internationale netværk.

Designfestivalen sætter i år fokus på de over 250 udstillere, og det arbejde, som de og deres samarbejdspartnere gør for at forbedre deres kunders liv via fantastisk design.

Foto: 3 Days of Design, Fotokredit: Rasmus Hjortshøj