Den tyske messe kan nu endelig melde klar igen i januar 2022. Over 70 procent af udstillingsarealet er allerede booket, og det vidner ifølge arrangøren om et stor ønske i branchen for at komme på messe igen.

Den store tyske møbelmesse IMM Cologne, der bliver afholdt i Køln, fortæller nu i en pressemeddelelse, at de er mere end klar til at åbne messedørene op igen til januar 2022.

Efter to år uden afholdelse grundet coronakrisen kan messen nu endelig byde udstillere og besøgende velkommen fra den 17. til den 23. januar 2022.

Ifølge arrangøren er det enormt vigtigt, at en messe som IMM Cologne vender tilbage som et vigtigt internationalt mødested for europæisk handel og som indgang til især det tyske marked.

“Efter næsten to år er det endelig tid til at ansigt-til-ansigt møder vender tilbage. IMM Cologne 2022 vil blive den første ’Interiør Business Event’, hvor virksomheder vil præsentere store trends og nye innovative ideer til et internationalt publikum efter pausen forårsaget af pandemien,” lyder det fra Matthias Pollmann, Vice President Trade Fair Management hos IMM Cologne.

 

70 procent booket

Med hensyn til besøgende på IMM Cologne 2022 forventer teamet bag messen, at adskillige nationale og internationale beslutningstagere på topniveau fra detailhandelen og professionelle fra interiørverdenen vil deltage.

De mange besøgende kan allerede nu se frem til at møde et hav af udstillere. Messen kan nemlig løfte sløret for, at over 70 procent af udstillingsarealet allerede i september 2021 var booket.

“Det nuværende registreringsniveau giver grund til at være optimistisk for fremtiden. Men der er stadig et stykke vej endnu,” fortæller Matthias Pollmann.

Ved seneste IMM Cologne-messe i 2020 besøgte mere end 128.000 messen.

 

Foto: IMM Cologne