IMM Cologne afholdes i år i juni, men efter grundige overvejelser fra både messearrangørerne og den tyske møbelindustri, bliver messen flyttet igen i 2024

Fra 2024 er IMM Cologne tilbage til sine oprindelige datoer i midten af januar. I 2024 finder messen således sted den 14.-18. januar. Beslutningen kommer efter en periode med både tvungne, pandemirelaterede pauser samt flytning af Spring-messen til juni 2023.  I efteråret 2022 blev det besluttet at rykke messen i 2023 fra januar til juni grundet de mange udfordringer og forandringer, der er i markedet lige nu.

Ifølge arrangørerne af IMM Cologne er begyndelsen på året – altså januardatoerne – det ideelle tidspunkt for en branchesamling til at bringe den globale interiørdesignscene sammen .

“I tæt samarbejde med branchen og de involverede foreninger i messen er vi glade for at kunne meddele, at IMM Cologne vender tilbage til sine sædvanlige januardatoer fra 2024. Starten på året har altid en unik dynamik, som gør det til det perfekte tidspunkt for branchen og detail- og engroshandlen at samle og designe morgendagens boligområder sammen,” siger Gerald Böse, administrerende direktør for Koelnmesse i en pressemeddelelse.

Denne opfattelse deles af Elmar Duffner, som er formand for den tyske møbelindustri: Verband der Deutschen Möbelindustrie:

“Vi glæder os over denne tidlige beslutning om IMM Colognes fremtidige datoer. Meddelelsen vil gøre planlægningen nemmere for vores producenter. Der er stærk opbakning i branchen til en IMM Cologne i januar – begivenheden har været fast inventar på kalenderen i årtier.”

Foto: IMM Cologne, KoelnMesse