På Formland vil en række danske og udenlandske influencers inspirere de besøgende ved at give deres personlige bud på stil og produkter. Det kommer til at foregå i områderne Green Escape og Selected By.

Når Formland løber af stablen til august, vil to områder blive overtaget af danske og udenlandske influencers. Det skriver Formland på sin hjemmeside.

På området Green Escape vil der blive skabt små outdoor-universer, mens influencers på Selected By-området har håndplukket sine favoritter, så de besøgende kan hente inspiration til at bruge udstillernes produkter ude i butikkerne.

”Stil er personlig og individuel, og vi er meget spændte på at se resultatet, når udvalgte bloggere, stylister og influencers giver sine personlige bud på tidens mest eftertragtede produkter,” udtaler Mai-Britt Risvig Flyvholm, der er projektleder på Formland

Green Escape
På Green Escape-området bliver outdoor-trenden hyldet. Her vil seks bloggere, stylister og influencers dyste i en konkurrence om at skabe den skønneste outdoor-oase. På Formlands åbningsdag vil et dommerpanel kåre vinderen.

Selected By
I dette område udvælger 10 af branchens største danske og udenlandske influencers deres personlige bud på udstillingsfavoritter fra hele messen. Blandt de 10 influencers er interiørblogger Holly Becker, svenske Stefan Nilsson, Marlene Marie Møller og boligredaktør Signe Munk Lund.


Formland løber af stablen fra den 16. til den 19. august 2018. På messen lancerer brancheuniverset 365DESIGN og pej gruppen et spritnyt messeblad. Læs mere om det her.