Under Formland inviterer pej gruppen dig hver dag til inspirerende foredrag, der giver dig indsigt i de nyeste trends inden for design- og interiørbranchen.

pej gruppen er igen tilbage på Formland med en række spændende og lærerige foredrag. Du kan eksempelvis blive klædt på til sæsonen efterår/vinter 2018/2019 af foredragsholder og trendkonsulent hos pej gruppen, Rikke Skytte, der hver dag giver indblik i kommende farver og trends.

Nedenfor har vi plukket nogle eksempler på foredrag ud, som pej gruppen præsenterer på Formland.

Du finder alle foredragene  i Hal E på Speak Up-scenen. Foredragene er gratis og kræver ikke tilmelding.


Torsdag den 16. august

Klokken 10:00: Bliv klogere på, hvad der rører sig inden for e-handlen

Få de nyeste trends og tendenser hentet direkte fra Shoptalk, der blev afholdt i Las Vegas i marts. E-handelsekspert Lars Hedal giver sine bedste guldkorn fra konferencen og gennemgår de 10 vigtigste e-handelstrends, man som e-handler bør notere sig, hvis ens webshop skal være blandt de bedste.

Foredragsholder: Lars Hedal, stifter og adm. direktør hos e-handelshuset Hesehus A/S


Fredag den 17. august
Klokken 12:00: Visualiser dit brand i butikken

Den røde tråd fra brand til visuel identitet er vigtig for at have en stærk profil. Ekspert i at bygge, udvikle og visualisere brand-dna og adm. direktør for Poses by Prezent, Kenneth Schultz Topp, deler indsigter og erfaringer om, hvordan man skaber en skarpere profil og bedre kundeoplevelser, som kan lede til øget salg i butikken. Kenneth Schultz Topp henter sin erfaring fra sin rolle som konsulent, der rådgiver og arbejder for nogle af de største brands inden for mode, smykker og interiør med specielt fokus på indretning af butik i overensstemmelse med brandets dna.

Foredragsholder: Kenneth Schultz Topp, ekspert i retail- og displaydesign


Lørdag den 18. august

Klokken 15:00: Hvorfor får nogle butikker, koncepter og brands succes, mens andre falder igennem?

For at forstå, hvorfor nogle brands, butikker eller koncepter opnår kæmpe succes på kort tid og andre falder direkte igennem, inviteres du til et intenst foredrag med Stine Grubbe, koncept og forretningsstrateg og Chief Sheriff hos retailrebel.dk. På foredraget gennemgås en rejse i strategisk konceptudvikling, og du bliver introduceret til en effektiv model til at skabe engagerede og loyalitetsskabende detailkoncepter samt får råd til, hvordan du kan undgå dyre fejltagelser.

Foredragsholder: Stine Grubbe, koncept og forretningsstrateg, Chief Sheriff hos retailrebel.dk


Søndag den 19. august

Klokken 15:00: Få det bedste fra den nye bog Total Ret@il præsenteret af forfatteren

Dette foredrag giver dig hjælp til at navigere og få indsigt i det nye detailhandelslandskab, den forandrede forbrugeradfærd og konsekvenserne for de forskellige salgskanaler. Derudover vil foredraget byde på en række lærerige cases, som suppleres med udtalelser og erfaringer fra mere end 20 relevante eksperter og fagfolk.

Foredragsholder: Louise Byg Kongsholm, forfatter og ejer af pej gruppen


Se hele foredragsprogrammet her

Du finder alle foredragene i Hal E på Speak Up-scenen. Foredragene er gratis og kræver ikke tilmelding.