Imm Cologne er endelig tilbage efter to års pause. “En ny begyndelse” lyder det fra ledelsen på Koelnmesse, der er klar med nye kreative formater til branchefolk fra hele verden. 

Efter to års pandemirelaterede aflysninger er Imm i Köln endelig tilbage i messekalenderen. I efteråret 2022 blev det besluttet at rykke Imm Cologne i 2023 fra januar til juni grundet de mange udfordringer og forandringer, der skete og stadig sker i samfundet. Dette er dog en engangsforestilling, for i 2024 er datoerne rykket til januar igen.

“Forårsudgaven er synonym med en ny begyndelse. Imm Cologne vil bruge messen til at motivere og vise, hvordan vi eksperimenterer med nye ideer og efterlader udtrådte stier bag os,” forklarer Oliver Frese, Chief Operating Officer for Koelnmesse.

Juni-versionen af IMM Cologne kommer til at løbe over fire dage: søndag til onsdag og vil være målrettet branchefolk. Slutbrugerne er også velkommen på messen via en invitation, men forårsmessen har et klart forretningsfokus.

Det sker

Udstillerne på Imm Cologne dækker alle kategorier inden for møbler og indretning. I år har de leget med formaterne og kan blandt andet opleve ‘Pure Galleries’, hvor atmosfæren er som et kunstgalleri, og møbler vil blive vist på en helt ny måde. Hal 11.2 er også med i Pure Galleries, og her forvandles hele hallen til et kæmpe, åbent kunstværk, hvor førende interiørbrands viser deres produkter, visioner og identiteter frem i kompakte, minimalistiske rum.

LivingKitchen-messen for køkkenbranchen er en del af IMM Cologne hvert andet år, og det gælder også nu i juni. Samtidig er det planen at inddrage byen mere i forårets udgave og bruge denne som eventsted også.

Fra 2024 er IMM Cologne tilbage til sine oprindelige datoer i midten af januar. I 2024 finder messen således sted den 14.-18. januar.

Fakta

Hvornår afholdes messen? Fra den 4. til 7. juni 2023

Hvor afholdes messen? Koelsmesse, Köln, Tyskland.

Foto: Imm Cologne