Fremover vil Møbelmessen Skandinavien fortsætte som en integreret del af interiør– og designmessen Formland Spring.

Interiør- og designmessen Formland, der netop har udvidet til København, udvider nu med et helt nyt område dedikeret til møbler. Det sker som resultat af, at arrangør MCH A/S og Møbelmessen Skandinavien har indgået en aftale om, at møbelmessen fra 2021 bliver den af Formland Spring.

På den kommende Formland Spring vil den kommende sæsons møbelsortimenter således få tildelt sin egen messehal.

”Formland Spring er et utrolig seriøst koncept, der med møbelmessen som tillæg vil repræsentere et fantastisk, bredt tilbud til hele interiør-, design- og nu også møbelbranchen med mange positive synergieffekter på tværs af brancherne. Jeg er derfor både glad for og stolt over, at jeg samtidig med at overgive Møbelmessen til Formland fortsat vil være en del af messen,” udtaler arrangør for Møbelmessen Skandinavien, Esben Veng-Christensen, og fortsætter:

”Møbelmessen Skandinavien har eksisteret i ti år. Den har de senere år ligget på et stabilt niveau og været et fornuftigt og troværdigt koncept for vore udstillere. Vi har dog haft svært ved at løfte messen fra en traditionel og smal messe for møbelbranchen, men det bliver der med dette nye samarbejde nu lavet om på. Jeg er sikker på, at dette tiltag giver møbelbranchen et endnu stærkere sted at samles og udvikles.”

Også hos Formland glæder man sig over og ser frem til samarbejdet.

”Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Esben for tilliden. Møbelmessen Skandinavien har igennem ti år vist sin værdi, og vi glæder os til at være med til at udvikle messen i fællesskab. Med møbelmessen ombord styrkes Formland med endnu et ben at stå på, og Formlands store oplevelsesunivers med alt fra trendmiljøer til foredrag vil komme endnu flere til gode, udtaler projektleder hos Formland, Mai-Britt Risvig Flyvholm, og fortsætter:

”Det er et helt naturligt match at samle interiør-, design- og møbelbranchen, og vi tror på, at den nye konstellation vil tiltrække nye besøgende – nationale som internationale.”

Møbelmessen Skandinavien kunne sidste år fejre ti års jubilæum og har siden etableringen været afholdt i Trekantområdet. Formland har 36 år på bagen og afholdes to gange om året i MCH Messecenter Herning. Til sammen har de to messer mere end 45 års messeerfaring.

Møbelmessen Skandinavien kan for første gang opleves som del af Formland Spring 2021, der løber af stablen mellem den 4. og den 7. februar 2021 i MCH Messecenter Herning.