Under 3 Days of Design er der mulighed for at opleve møbel- og interiørdesign med fokus på innovative cirkulære løsninger på Dansk Designmuseum.

Igen i år står Lifestyle & Design Cluster bag eventet Circular Furniture Days, som afholdes på Dansk Designmuserum i forbindelse med 3 Days of Design fra den 16. til den 18. september 2021 i København.

Til Circular Furniture Days vil 47 virksomheder præsentere innovative cirkulære løsninger inden for møbel- og interiørdesign.

Eventet vil byde på masser af inspiration og konkrete cirkulære succeser, der blandt andet omfatter genanvendelse af plast fra verdenshavene, plastikflasker eller fiskenet, kreativ udnyttelse af de sidste kvadratcentimeter træ fra møbelproduktion, minimalistisk ressourceforbrug, genanvendt metal og mange andre kreative nyskabelser, der alle har til formål at reducere forbrug og spild eller at genanvende og genbruge materialer.

Under Circular Furniture Days vil der derudover være et Speakers’ Corner med talks og engagerende debatter, hvor der sættes fokus på aktuelle emner målrettet møbelindustrien.

Besøgende kan ligeledes tilmelde sig guidede rundture i Speakers’ Circle, hvor man kan møde alle de udstillende virksomheder og høre om deres cirkulære tiltag.

Circular Furniture Days vil være åben med gratis adgang for både fagfolk og offentligheden generelt.

Se listen med udstillere og læs mere om Circular Furniture Days her