Den tyske interiørmesse fortæller, at de på nuværende tidspunkt har en høj tilmelding af udstillere til januar-udgaven 2022 sammenlignet med januar-versionen 2020. 

Som for alle andre messer og events i design-, møbel- og interiørbranchen har også den tyske Nordstil-messe, der afholdes i Hamborg to gange årligt, været ramt af coronaudfordringer. 

Sidste januar-udgave af messen blev derfor afholdt tilbage i januar 2020. Nu kan messen dog endelig se frem til at åbne sine døre igen i den første måned af 2022 – fra den 15. til den 17. januar. 

I en pressemeddelelse løfter Nordstil sløret for, at messen på nuværende tidspunkt kan præsentere 700 udstillere. Det svarer til 80 procent af udstillerantallet fra januar-udgaven 2020. At der på nuværende tidspunkt er god tilslutning fra udstillerne, vækker glæde hos messen. 

”Detailhandlere har brug for personlige møder og inspiration på lokale messer. Det er den eneste måde at booste forretningen igen. At vi er på vej tilbage til normalitet, er responsen på den kommende Winter-Nordstil et tydeligt tegn på. På dette tidspunkt er vi allerede på et meget godt niveau i forhold til vintermessen i 2020,” siger Susanne Schlimgen, direktør for Nordstil.

Ifølge messen kan de besøgende se frem til flere interessante indslag – blandt andet området Nordlichter i Hal B4, hvor innovative producenter og designstudier vil vise produkter og nye forretningsideer.

Udover januar-udgaven i 2022 afholdes Nordstil også til sommer fra den 23. til den 25. juli.