Oslo Design Fair lancerede sidste år et nyt navn til januarmessen, men nu trækkes navnet tilbage.

Det er ikke mere end et år siden, at den norske designmesse Oslo Design Fair lancerede et nyt navn til den ene af sine to messer. Januarmessen hed nu ’Nordic Living,’ og augustmessen kom fortsat til at gå under navnet ’Oslo Design Fair’.

Folkene bag messen registrerede dengang, hvordan augustmessen især var blevet en møbelmesse, hvorfor man oplevede et behov for at lave en klar skelnen mellem de to messer. Januarmessen ville så sætte fokus på interiør og livsstil.

Nu trækker Oslo Design Fair ’Nordic Living’-navnet tilbage og kalder igen begge messer for ’Oslo Design Fair’. Det oplyser folkene bag messen i en pressemeddelelse.

 

Navneændring har skabt forvirring

Den første Nordic Living-messe blev afviklet i januar i år, og allerede dengang var der tvivl om forskellen mellem de to messer. Samme tvivl får nu Oslo Design Fair til at droppe navnet ’Nordic Living.’

”Efter at have testet en differentiering af messerne med to forskellige navne har vi fået tilbagemeldinger fra vores målgrupper om, at de, uanset hvad, oplever messerne ens nok til, at de ikke forstår, hvorfor de ikke hedder det samme. To navne har med andre ord virket forvirrende,” skriver folkene bag Oslo Design Fair.

Folkene bag messen vil fortsat rette blikket mod møbeludstillerne og de større projekter til augustmessen, hvorimod man i januar vil få større fokus på retail, lyder det.

Næste Oslo Design Fair afholdes i Lillestrøm fra den 22. til den 24. januar 2020.