Framing er navnet på det helt nye designunivers, som kan opleves under 3 Days of Design i København til maj.

Med inspiration fra Salone Del Mobile, som er kendt for sin unikke atmosfære på Milanos historiske pladser, præsenteres designuniverset Framing for første gang i år under 3 Days of Design fra den 23. til den 25. maj i København.

”Visionen bag Framing er at skabe en alternativ ramme for den designoplevelse, som vi kender fra de traditionelle møbelmesser. Framing er et kurateret galleri, der inviterer indenfor til alt lige fra workshops om nye materialeteknologier, design talks til installationer og klassisk håndværk. Her har vi samlet alt i ét hus med fokus på livsstilsdesign og med en unik atmosfære af lys, kunst og rum,” fortæller Samira Kudsk, der er ejer og stifter af Framing, i en pressemeddelelse.

Det er Odd Fellow Palæet, som skal danne rammerne for de 30 danske og internationale designbrands, som er en del af Framing. Forventningen er, at Framing skal være mødestedet for nye, kreative samarbejder imellem brands og designere inden for både design-, interiør– og livsstilsvirksomheder.

“Framing skal være et referencepunkt for de deltagende designbrands, hvor de med smukke installationer og udstillinger kan præsentere design på en ny og kunstnerisk måde i samspil med de historiske kulisser på Odd Fellow Palæet,” afslutter Samira Kudsk.