Nyt fra Formland Autumn 2020

Som konsekvens af coronavirusudbruddet har design- og interiørmessen været nødsaget til at sadle om. “Vi håber på, at både udstillere og besøgende har forståelse for og tålmodighed i den ekstraordinære situation,” udtaler projektleder Mai-Britt Risvig til 365DESIGN.

I Messecenter Herning og i Formland-teamet er der blevet arbejdet på højtryk for at finde en løsning for den forestående efterårsmesse.

Projektleder, Mai-Britt Risvig, fortæller, at der hele tiden har været arbejdet med forskellige scenarier, men at en udmelding til udstillere og besøgende ikke har været mulig grundet den manglende præcisering af store forsamlinger.

”Efter udmeldingen i går om at der frem til udgangen af august ikke må samles mere end 500 personer på en gang, kan vi selvfølgelig ikke gennemføre messen i sin nuværende form. Vi arbejder fortsat med forskellige scenarier og vil komme med information, så snart vi har noget konkret klar. Vi håber på, at både udstillere og besøgende har forståelse for og tålmodighed i den ekstraordinære situation,” siger Mai-Britt Risvig til 365DESIGN.

Det er således endnu uvist, hvornår og hvordan den kommende Formland Autumn-messe afholdes.