Oslo Design Fair afholdes i anderledes format

Den norske messe omdanner januar 2021-udgaven til en arena med showrooms for at imødekomme udfordringerne udløst af Covid-19.

”I en krævende tid vil vi stadig bidrage til at skabe mødesteder. Vi ser, at behovet for at mødes inden for branchen er meget vigtigt – og måske især lige nu.”

Sådan skriver Oslo Design Fair i en pressemeddelelse, hvor de melder ud, at januar-messen 2021 ikke afholdes som normalt.

Coronapandemien besværliggør at afholde messen i det vanlige format. Trods udfordringer ønsker temaet bag Oslo Design Fair fortsat at hjælpe med at skabe en mødeplads i Norge.

Messen vil derfor ikke være med klassiske, åbne stande, men i stedet med showrooms, hvor udstillerne kan mødes med indkøberne.

”Vi planlægger en større arena med showrooms, hvor udstillere og købere kan mødes. Derudover sammensætter vi et professionelt foredragsprogram over fire dage i vores nye studie. Vi viser også de nyeste interiørtrends med den populære trendudstilling og laver pop-up butikker med spændende brands,” forklarer messen.

Dele af messen vil byde offentligheden indenfor, herunder trendudstillingen, pop-up butikkerne og det professionelle foredragsprogram. Det vil kun være udstillere og indkøbere, der vil have adgang til showrooms.

Foto: Oslo Design Fair