Den norske messe kommer med gode nyheder: Regeringen i Norge fortsætter genåbningen, hvor messer kommer ind under en ny regulering med mere frie rammer. 

Den norske design- og interiørmesse Oslo Design Fair har spændt ventet på den regeringens næste skridt i genåbningsplanen for Norge. Nu er ventetiden ovre, og messen kan nu med glæde meddele, at deres afholdelse er sikret fra den 1. til den 3. september 2021.

Genåbningensplanen i Norge byder nemlig på en ændring, så messer og midlertidige markeder nu vil blive reguleret på samme måde som handelsbranchen, og at de derfor ikke længere betragtes som begivenheder. Det betyder, at Oslo Design Fair har fået grønt lys til afholdelse, hvis de overholder de gældende sikkerheds- og hygiejneregler.

“Vi er godt forberedt på kravene til infektionskontrol og har allerede designet en infektionskontrolguide sammen med Standard Norge,” siger Gunn Helen Hagen, adm. direktør for Norwegian Trade Fair Foundation, i en pressemeddelelse.

Direktør for Oslo Design Fair, Kathrine Jansen, er enig og ser frem til at planlægge messen under de gældende betingelser.

“Det giver os forudsigelighed og sikkerhed forud for messen i efteråret, og vi ser frem til at se alle fra den 1. til den 3. september her i Lillestrøm,” udtaler Kathrine Jansen.

Messen har fået god respons fra både udstillere og besøgende, som nu glæder sig til igen at kunne mødes i Oslo.

“Oslo Design Fair er for os det største udstillingsvindue inden for møbler og indretning i Norge, så det er næsten en selvfølge for os at deltage, når vi endelig får muligheden igen. Det er længe siden, vi sidst var i stand til at samle og inspirere vores kunder, som vi gør på en messe som Oslo Design Fair,” fortæller Daniel Henriksen, salgs- og marketingdirekør hos danske Hübsch, der udstiller under Oslo Design Fair.

Foto: Oslo Design Fair