Oslo Design Fair udvider messen med et spritnyt koncept målrettet kontraktmarkedet. ”Vi har arbejdet med nogle af de mest relevante aktører i branchen, og vi har fået meget positive tilbagemeldinger,” lyder det fra messen.

I starten af det nye år var den norske messe Oslo Design Fair nødsaget til at aflyse januar-udgaven på grund af en stigning i smittetallene.

Coronaudfordringer knækker dog ikke nakken på messen. Nu løfter Oslo Design Fair nemlig sløret for et spritnyt koncept under navnet Oslo Contract & Furniture Fair.

Missionen med det nye koncept er at skabe et mødested for alle som arbejder med kontraktmarkedet – fra producenter til arkitekter.

 

Målrettet event: Egen hal og egne foredrag

Det nye koncept bliver gennemført parallelt med Oslo Design Fair, og det vil således blive et supplement til messen.

Oslo Contract & Furniture Fair vil blive afholdt i sin egen messehal med egne åbningstider, der er tilpasset målgruppen. Her vil man kunne opleve arrangementer, workshops og foredrag målrettet kontraktmarkedet.

”Vi har arbejdet med nogle af de mest relevante aktører i branchen, og vi har fået meget positive tilbagemeldinger og tror på, at endnu flere vil melde deres interesse hen over foråret,” lyder det fra messen.

 

Fogia: Koncept kan tiltrække branchefolk

Hos møbelbrandet Fogia ser de frem til at være en del af Oslo Contract & Furniture Fair.

Ifølge Pål Reenskaug, Country Manager for Fogia i Norge, kan det nye koncept bidrage med flere positive ting.

”Messen kan være med til at sætte stort fokus på arkitekter, projektforhandlere, store og små virksomheder samt ejendomsselskaber. Messen kan tilbyde stærke faglige foredrag, der tiltrækker branchefolk, og markedsføre det tidligt. Derudover kan det nye koncept sælge på bredden af ​​udstillere, så snart dette er på plads,” udtaler Pål Reenskaug.

Oslo Contract & Furniture Fair finder sted for første gang under den næste udgave af Oslo Design Fair, der afholdes fra den 31. august til den 2. september 2022.

 

Foto: Margaret M De Lange. AD/styling: Sølvberg og Visdal. Assistent: Anna Maria Øfstedal Eng.