Til 3 Days of Design får Paustian besøg af de tre designere Giulio Cappellini, Sebastian Herkner og Bodil Kjær.

De tre designere Giulio Cappellini, Sebastian Herkner og Bodil Kjær vil gå på scenen i to særskilte design talks den 16. september hos Paustian V / Strøget, når dette års 3 Days of Design løber af stablen. Derudover vil flere af deres ikoniske design blive udstillet i butikken.

“Det er en ære at kunne byde tre så betydelige designikoner ind i huset. De skriver sig hver især ind i historien for deres bidrag til moderne møbelkunst, og der er god synergi mellem deres stærke design dna og Paustians historie med at bringe markant international design til Danmark,” udtaler CEO & medejer af Paustian, Frantz Longhi.

Den første talk vil være med Bodil Kjær med fokus på hendes imponerende karriere, bæredygtighed og ikke mindst hendes kreative design. Senere vil Giulio Cappellini og Sebastian Herkner gå på scenen i en fælles talk om deres respektive designfilosofier, deres take på bæredygtighed samt deres baggrunde i det internationale designlandskab.

 

Om designerne:

Giulio Cappellini er et anerkendt navn i designverdenen og er især kendt for at have designet Bong og Gong bordene, Break serien og Luxor skabene.

Sebastian Herkner har høstet betydelig anerkendelse rundt om i verden med sine design Bell side table, Litos sofa og Banjooli outdoor chair.

Bodil Kjær har designet for flere store designhuse, ligesom hun har opnået international anerkendelse for sit bidrag til designprincipperne bag Danish Modern.