”Vi har stor interesse og engagement i 2022-udgaven af ​​messen, men vi er nødt til at rykke den frem på grund af den nuværende situation i verden.” Sådan lyder det fra Stockholm Furniture & Light Fair, der nu ser frem til at afvikle messen senere på året.

Den stigende smitte med Covid-19 får den svenske messe Stockholm Furniture & Light Fair til at udskyde den planlagte februar-udgave, fra den 8.-12. februar, til den 6.-9. september 2022.

Det oplyser messearrangøren Stockholmmässan i en pressemeddelelse.

”Vi er en international messe med udstillere og besøgende, der rejser hertil fra hele verden, inklusive vores skandinaviske nabolande. Vi har stor interesse og engagement i 2022-udgaven af ​​messen, men vi er nødt til at rykke den frem på grund af den nuværende situation i verden,” udtaler Hanna Nova Beatrice, Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Ved at flytte Stockholm Furniture & Light Fair frem til september 2022 er det messens forhåbning, at flere vil have mulighed for at deltage. Også dem der kommer fra lande, som i øjeblikket er under corona-lockdown.

”Efter to års pause føles det vigtigt at byde velkommen til så mange udstillere og besøgende som muligt i 2022,” uddyber Sanna Gebeyehu, Product & Concept Owner hos Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Den svenske designuge Stockholm Design Week, der er arrangeret af Stockholm Furniture & Light Fair, vil blive afholdt som planlagt fra den 7.-13. februar 2022.

 

Foto: Stockholmsmässan