Når Formland Spring 2024 finder sted, bliver det med et stort nyt område, hvor en af landets store fagmesser bliver en integreret del af den herningensiske messe. 

Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre bliver fremover en integreret del af Formland. Her udvides det grønne fokus med temaområdet Formland Garden, hvor der vil være havetilbehør og livsstilsprodukter målrettet havecentre og blomsterbutikker. Det helt nye område kan opleves første gang på Formland Spring 2024, som bliver afholdt den 4.-6. februar 2024.

“Med både tradition og fornyelse som vigtige fællesnævnere for vores messer, hilser jeg integrationen af Danske Havecentres fagmesse i Formland meget velkommen. Vi ser frem til sammen at udvikle samarbejdet og til at skabe de rigtige rammer for de personlige møder mellem udstillere og kunder indenfor blomsterbranchen og havecentre, siger Georg Sørensen, adm. direktør i MCH i en pressemeddelelse.

Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre plejer at bliver afholdt som en indkøbsmesse for havecentre, blomster- og brugskunstbutikker. Den har været afholdt hver vinter gennem snart 40 år.

“Vi glæder os til at genskabe en mangfoldig og fuldt repræsentativ udstillerskare, som vores havecentre kan besøge, blive inspireret af og skabe forretning sammen med. Udstillerne får mulighed for at nå et større publikum og samtidig bevare det tætte samarbejde med branchens havecentre – en oplagt mulighed for at styrke hele branchen,” fortæller Per Boisen Andersen, direktør for Danske Havecentre.

Samarbejdet med fagmessen kommer allerede til at spille en mindre rolle til august på Formland Autumn 2023.

Foto: MCH/Tony Brøchner