Allerede fire måneder før det går løs på den tyske møbel- og interiørmesse, melder arrangørerne om stor interesse fra udstillerne. En af messens nye udstillingshaller er allerede fuldt booket.

Forventningerne til næste års Imm Cologne i Köln er formentlig steget en god håndfuld procenter fra arrangørernes side. Det skyldes den massive interesse, som udstillere fra hele verden allerede har vist den vesttyske udstillingsmesse.

Således meldes der allerede nu om rigtig mange tilmeldinger til messen, der løber af stablen i januar. Fire måneder før startskuddet lyder, er messens nye Hal 1, der særligt vil fungere som et forum for inspiration og netværk, allerede fuldt booket.

“Vi er meget begejstrede for den store interesse, vi mærker fra vores udstillere i registreringsfasen for Imm Cologne 2024. Det fremragende niveau af tilmeldinger bekræfter, at vores nye koncept modtages positivt. Det viser, at vi er på rette spor for en vellykket event i januar,” siger Bernd Sanden, direktør for Imm Cologne.

En nøglefaktor i den enorme respons fra udstillere er det innovative messeformat The Circles, som inkluderer en mangfoldig række af indholds- og begivenhedsplatforme. I Hal 1 vil konceptet blive manifesteret i forskellige formater, herunder Circle Club. Dette særlige område, indrettet i caféstil, vil være mere end bare et sted, hvor messegæster kan nyde lækre delikatesser. Det vil også fungere som en scene for messens begivenhedsprogram i den integrerede studie.

Imm Cologne afholdes fra den 14. til den 18. januar 2024 i Koelnmesse GmbH-hallerne i Köln.