Mød Laura Bilde, Mads Mandrup Hansen og David Thulstrup, der som optakt til Trends & Traditions 2018 taler om nordiske design- og arkitekturtrends.

Trends & Traditions afholder deres event den 15. marts i Lokomotivhallerne i København. Eventet er en kursusdag, hvor nøglepersoner fra det danske erhvervsliv kan netværke og få et større indblik i arkitektur, design, trends og møbler.

Trends & Traditions har spurgt tre aktører fra branchen om trenden inden for nordisk design og arkitektur.


Laura Bilde
fra Norm Architects fortæller i videoen om trenden i nordisk design. Hun mener blandt andet, at vi er begyndt at se mere udad i stedet for kun at fokusere på Skandinavien.

Til Trends & Traditions 2018 kan du opleve Jonas Bjerre Poulsen, partner i Norm Architects, der deltager i en debat om hotel- og restauranttrends.


Mads Mandrup Hansen
er partner hos arkitektvirksomheden CF Møller. I videoen fortæller han om trenden i nordisk arkitektur.

Du kan møde Mads Mandrup Hansen til Trends & Traditions 2018. Her debatterer han fremtidens kontorer sammen med partner i PLH Architects, Paulette Christophersen og administrerende direktør hos Emeco Inc., Gregg Buchbinder. Debatten bliver faciliteret af administrerende direktør hos pej gruppen, Louise Byg Kongsholm.


David Thulstrup
har sin egen arkitektur-, interiør– og designpraksis med base i København. Han mener, at trenden i nordisk design afhænger meget af, hvem man er. I videoen kan du høre, hvad han synes, der er spændende at arbejde med.

Du kan komme til ’sofa talk’ med David Thulstrup til Trends & Traditions 2018, hvor han og tre andre taler om hotel- og restauranttrends. Det er chefredaktør fra Bo Bedre, Erik Rimmer, der står for at facilitere debatten.

Læs mere og se det fulde program her.