Foodexpo udsættes

Statsministeren opfordrede i sidste uge til at udsætte eller aflyse arrangementer med over 1000 deltagere. Det betyder, at fødevaremessen Foodexpo nu udsættes på ubestemt tid.

MCH Messecenter Herning har efter Statsministerens opfordring i sidste uge valgt at aflyse fødevaremessen Foodexpo, der ellers skulle være afholdt den 22. til 24. marts 2020.

Aflysningen af Nordens største fødevaremesse sker med fuld opbakning fra både brancheforeninger, -organisationer og udstillere.

”Det skal give mening at ændre termin for en messe 14 dage før åbning, og en ændring involverer mange mennesker – i dette tilfælde messens samarbejdspartnere, udstillere og en lang række fagkonkurrencer og mesterskaber. Derfor er vi meget taknemmelige for, at vores beslutning om udsættelsen sker med en enstemmig opbakning fra alle brancheforeninger og -organisationer og klare, anerkendte tilkendegivelser fra de udstillere, vi indtil nu har nået at tale med, efter beslutningen er truffet,” udtaler Georg Sørensen, der er adm. direktør i MCH A/S, i en pressemeddelelse.

Messecenter Herning er i fuld gang med at planlægge en ny dato for messen, der tiltrækker besøgende og udstillere fra mange forskellige lande. På nuværende tidspunkt er 550 udstillere tilmeldt messen, heraf en række danske møbel- og interiørvirksomheder.