Formland: ”Vi har en plan”

Masser af optimisme og fokus på at skabe en tryg og sikker messe. Formland-teamet står snart helt klar med en plan for et tilpasset messekoncept.

Torsdag den 14. maj kunne Formland med stor glæde melde ud, at Formland Autumn 2020 kunne blive en realitet. Design- og interiørmessen afvikles således på de oprindeligt udmeldte datoer fra den 13. til den 16. august 2020.

Nu melder messe-teamet bag Formland ud, at de har sat en spurt ind for snart at være klar med en køreplan for afholdelsen af en sikker og tryg messe.

”Vi har en plan. En plan, hvor Formland fortsat bliver en sikker og ansvarlig messe. En platform, hvor man som besøgende og udstiller kan føle sig tryg. Et mødested for samarbejdspartnere, kunder og leverandører. Et møde vi alle sammen har manglet og har brug for. Vi glæder os meget til, at vi kan løfte sløret for et trygt og sikkert Formland-koncept tilpasset tiden og retningslinjerne,” lyder det fra Formland i en mail til udstillere, besøgende og pressen.

I medio juni forventer Formland at åbne op for billetsalget, og en konkret dato bliver snart meldt ud. Ved den kommende messe bliver billetsalget en smule anderledes . Grundet Covid-19 vil der af sikkerhedsmæssige årsager være et begrænset antal billetter til salg. Derudover vil billetterne blive solgt som dagsbilletter og skal bestilles på forhånd.

Foto: Formland