Oslo Design Fair: ”Vi vil gøre alt for at åbne dørene til august”

Et flertal af indkøbere og udstillere på Oslo Design Fair ønsker, at august-messen skal afholdes på trods af coronaudbruddet. Det skriver Oslo Design Fair i en pressemeddelelse.

Der er allerede flere messer, der på grund af Covid-19 har valgt at udskyde eller aflyse kommende messer og events i både ind- og udland.

På trods heraf vælger Oslo Design Fair alligevel at holde fast i sine planlagte datoer for den næste messe, der ligger fra den 26. til 28. august 2020.

”Efter et forår med flere aflyste begivenheder på grund af corona ønsker vi alligevel at afholde Oslo Design Fair i slutningen af august. Vi ved, at vores udstillere ønsker dette, og vi hører det samme fra en række indkøbere,” skriver messen blandt andet i en pressemeddelelse.

I samråd med kommunen i Lillestrøm er Oslo Design Fair kommet frem til, at det er muligt at afholde en messe, hvis der iværksættes foranstaltninger, der er med til at mindske risikoen for smitte som eksempelvis større afstand mellem standene, afstand mellem besøgende og et øget fokus på hygiejne.

Som et resultat heraf vil august-messen også blive en enklere udgave, end besøgende ellers er vant til.

”August-messen vil have mere fokus på organiseret handel og mindre inspiration og trends. Vi ønsker at hjælpe med at få hjulene i gang igen, og derfor vil vi gøre det muligt for udstillere og indkøbere at mødes. Vi vil gøre alt for at åbne dørene til august,” lyder det fra Oslo Design Fair.