Tema om kopiering og ophavsret, alternative materialer, vigtige trends til SS 24 og så zoomer vi naturligvis ind på 3 Days of Design. Det og mere kan du læse om i årets tredje udgave af branchebladet 365DESIGN. 

Årets tredje udgave af 365DESIGN er netop udkommet. Er den ikke kommet med posten endnu, er den sikkert lige på trapperne.

Chefredaktør for 365DESIGN, Louise Byg Kongsholm, indleder branchebladet: 

Designfest forude

Velkommen til sommerudgaven af 365DESIGN, som igen byder op til designdans med events, trends, farver, viden og inspiration.

I denne udgave retter vi naturligvis fokus mod 3 Days of Design, som med sit 10-års jubilæum understreger sin rolle og betydning for branchen. Vi dykker dybt ned i begivenheden gennem seks forskellige artikler, hvor arrangører og udstillere deler deres forventninger, og besøgende får værktøjer til at navigere i gader og showrooms.

Et emne, der virkelig kan sætte sindene i kog, er kopiering – et problem, som interiørbranchen ofte støder på. I et tema afsøger vi omfanget, konsekvenserne og potentielle reaktioner på dette problem, herunder nyttige råd fra Arkitektforbundet og en jurist samt erfaringer fra en virksomhed, der har haft mange sager omkring kopiering.

I trendartiklen, udarbejdet af pej gruppens trendredaktør, fokuseres der på forbrugertyper, farver og stil til sæsonen forår/sommer 2024. I et andet tema sættes fokus på alternative materialer med interviews med flere aktører, der allerede arbejder med alternative materialer til produktion.

Fremtidens fysiske butikker er også et emne, der optager mange – derfor har vi denne gang to artikler, der belyser hybridbutikken som koncept samt de positive og negative konsekvenser af selvbetjente butikker.

I 365DESIGN nr. 3 2023 kan du blandt andet læse om:

  • Fokus på 3 Days of Design med både arrangører og udstillere
  • Tema om ophavsret og kopiering
  • Portrætter af Mater, Søuld og Houe, der anvender alternative materialer til produktion

Se nærmere på indholdet i den nye udgave af branchebladet her.

Branchebladet 365DESIGN er eksklusivt for abonnenter, der får tilsendt bladet og kan læse artiklerne online

Er du ikke abonnent, men vil gerne læse med og samtidig få del i alle de andre fordele i 365DESIGN-universet? Læs mere om et abonnement her