Hos designvirksomheden Georg Jensen Damask meddeler man, at der skiftes ud på topchef-posten for anden gang inden for et år.

Tekstil- og designvirksomheden Georg Jensen Damask har annonceret en ændring i topledelsen. Fra 1. september overtager Thomas Nedergaard rollen som adm. direktør. Det sker under et år efter, at virksomheden skiftede ud på selv samme post i november 2022.

Dengang var det Michael Wassmann, der kunne sætte sig i chefstolen, efter Peter Hulweg Christiansen, der havde stået i spidsen for selskabet i næsten 20 år.

Beslutningen er blevet taget ud fra et ønske om at gå i en ny retning under ledelse af Thomas Nedergaard. Den kommende adm. direktør bringer en omfattende erfaring med sig, fra tidligere stillinger hos anerkendte virksomheder som Pandora, Skagen Denmark og Carlsberg, samt senest som Senior Vice President hos Mondaine i Schweiz.

Thomas Nedergaard har også tidligere været en del af virksomheden som salgschef i fire måneder, hvilket har givet ham et grundigt kendskab til virksomhedens dynamik og potentiale. I sin nye rolle vil han fokusere på at styrke virksomhedens position på det internationale marked samt fremme den kommercielle udvikling af brandet.

Georg Jensen Damask er en fantastisk virksomhed med flere hundrede års historie og en kvalitets- og designmæssig arv i verdensklasse. Jeg er glad for at skulle stå i spidsen for lige netop denne virksomhed, og jeg ser frem til at udvikle en mere international forretningsmodel uden at ændre på virksomhedens unikke arv,” siger Thomas Nedergaard i en pressemeddelelse.

Jesper Hviid, ejer af Georg Jensen Damask, forklarer direktørskiftet med en strategisk bestræbelse på at styrke den kommercielle dimension af virksomheden. Denne beslutning markerer et nyt kapitel i Georg Jensen Damasks historie, hvor virksomheden stræber efter at balancere sin rige arv med en moderne international tilgang.

Med Thomas Nedergaard i spidsen ser Georg Jensen Damask frem til en periode med innovation, vækst og styrket global tilstedeværelse.

Foto: Thomas Nedergaard, Georg Jensen Damask