Det er ikke mere end to år siden at både ejere og bestyrelse i BoConcept bød hollandske Anton Van de Putte velkommen som adm. direktør i selskabet. Nu er samarbejdet afbrudt grundet for langsom global vækst.

Anton Van de Putte er blevet afskediget sin stilling som adm. direktør i den danske møbelkoncern BoConcept. Det skriver Finans.dk.

Det er ellers ikke mere end to år siden, at den hollandske topchef overtog stillingen efter Torben Paulin, der nåede at sidde på posten i 23 år. Torben Paulin blev udskiftet af bestyrelsen efter at have afsluttet en succesfuld turn-around i BoConcept. Herefter ønskede selskabets ejere og bestyrelse en ny direktør til en forventet, forstående periode med kraftig, international vækst.

I 2017 faldt valget på Anton Van de Putte, der kom fra et job som adm. direktør i den norske møbelvirksomhed Stokke.

Forventningen til Anton Van de Putte var, at det efterfølgende regnskabsår skulle afslutte med en bundlinje på et tocifret-millionbeløb og dermed en vækst på mindst ti procent. Det lykkedes imidlertid ikke Anton Van de Putte at indfri virksomhedens ambitioner, og således afslører regnskabsåret 2018/19 en vækst på kun 3,6 procent. Bestyrelsen og Anton Van de Putte er derfor blevet enige om at afbryde samarbejdet.

Afløseren for Anton Van de Putte er endnu ikke fundet. Derfor træder virksomhedens bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae selv mere aktivt ind i driften, mens Peter Linnet, der blandt andet er ansvarlig for produktionen er konstitueret adm. direktør.