Heimtextil præsenterer ny hal og Studio Arhøj åbner nyt butikskoncept.

Her kommer nogle af de nyheder, som du også skal have med i dag fra ind- og udland.

Heimtextil præsenterer ny hal i 2024

Når Heimtextil åbner dørene til boligtekstilmessen i Frankfurt, kan man for første gang besøge en fokuseret hal med fokus på tæpper. Tæpper har altid været en del af Heimstextil, men har indtil nu været udstillet i forskellige haller.

Carpets & Rugs-hallen bliver placeret i en ny hal på messen, og her vil være plads til både monterede, håndlavede og specialfremstillede tæpper, løbere, maskinfremstillede og vævede tæpper, måtter og smudsabsorberende tæpper.

Grunden til at tæpper får sin egen hal i 2024, skyldes, at Heimtextil har oplevet stor efterspørgsel på netop dette fra markedet. Den nye hal gør det mere overskueligt for internationale indkøbere at få et samlet overblik overer tæppeudvalget.

Studio Arhøj åbner nyt butikskoncept

Den populære københavnske keramikvirksomhed åbner nyt butikskoncept under navnet Sea Lab. Adressen bliver Langelinie kaj i Langelinieskuret, der er et butiksfælleskab i charmerende lokaler tæt ved Kastellet og Den Lille Havfrue.

Sea Lab er både keramikværksted, glaspusteri og designbutik i Studio Arhøjs navn. De beskriver det selv som:

“Et laboratorium for nye opdagelser og eksperimenter med materialer indenfor primært glas og keramik. Derudover bliver det et pottemageri og glaspusteri til daglig produktion af Arhøjs genkendelige designs. Men – du kommer selvfølgelig også til at kunne shoppe deres flotte designs i en lille butik.”

Foruden Sea Lab, der netop er åbnet, har Studio Arhøj en flagship store på Skindergade i København.

Foto: Pexels