Den nye indretningsvirksomhed Morning Studio har en klar vision. Ved at kombinere et designfirma, et byggefirma og en inventarvirksomhed vil den nye virksomhed nytænke indretningsbranchen og give deres kunder helstøbte interiørløsninger. 

Fem profiler fra retail-, konstruktions- og designbranchen er nu gået sammen om at etablere den nye indretningsvirksomhed Morning Studio. Virksomhedens fem partnere tæller Nikolaj Olsen, Mette Rødtnes, Preben Givskov, Lasse Knude Thomsen og Meinhardt Poulsen, der kommer med erfaring inden for design, produktion og byggeri af butikker, restauranter og kontorer.

”I indretningsbranchen er man i udgangspunktet enten et designfirma, et inventarfirma eller et byggefirma – vi er det hele”, forklarer Mette Rødtnes, Head of Design & Communication, i en pressemeddelelse.

Hun forklarer, at Morning Studio er stiftet for at skabe integrerede indretningsløsninger, hvor design og håndværk går hånd i hånd, og hvor både pris og tidsplan holder.

Målet er således, at virksomheden udfører alle ydelser. Lige fra medskabende konceptudvikling og behovsafklaring til udførelsen af den endelige interiørløsning.

”Vores opgave er at udvikle løsninger, der formidler vores kunders fortælling på den bedst mulige måde. Løsninger, der markerer dem i markedet og som overrasker og inspirerer deres kunder,” uddyber Mette Rødtnes.

 

Alle ydelser repræsenteret i ejerkredsen

De fem profiler bag Morning Studio har igennem en årrække arbejdet tæt sammen i andre konstellationer. Etableringen af Morning Studio sker ud fra et fælles ønske om at skabe en ny slags virksomhed, hvor alle branchens ydelser er repræsenteret i ejerkredsen. Det skal sikre fokus og ansvar hele vejen rundt, lyder forklaringen i pressemeddelelsen.

Morning Studio har tegnestue i Aarhus samt kontorer i Sønderborg og Fredericia. I øjeblikket leverer og bygger den nyetablerede virksomhed projekter for danske restaurantkæder og er i færd med at udvikle et nyt retailkoncept for det stort tysk sportsbrand.

 

Foto, fra venstre: Preben Givskov, Meinhardt Poulsen, Mette Rødtnes, Lasse Knude Thomsen og Nikolaj Olsen