Efter 11 år i isenkramkæden har Peter Rønn valgt at indgive sin opsigelse. Nu venter et direktørjob i en ny branche forude.

Det er med et ønske om nye udfordringer, at Kop & Kandes direktør, Peter Rønn, har indgivet sin opsigelse til topposten i virksomheden. Det skriver isenkramkædens bestyrelse ud til medlemmer, leverandører og samarbejdspartnere.

”Bestyrelsen vil gerne takke Peter for en altid utrættelig og loyal indsats for Kop & Kande, der har været meget værdifuld for os alle,” lyder det blandt andet fra bestyrelsen, der oplyser, at rekrutteringsprocessen for at finde den rette kandidat til posten som ny direktør allerede er skudt i gang.

”Jeg har sammen med bestyrelse, butiksindehavere, butikspersonale og kollegaer på kontoret været på den vildeste vækst- og udviklingsrejse i Kop & Kande-regi. Det har været én lang succeshistorie, som er blevet bemærket langt ud over vores branche og landegrænse. Kop & Kande er i dag et referencepunkt i dansk detailhandel, og vi har aldrig været stærkere end nu,” udtaler Peter Rønn i forbindelse med opsigelsen.

I beskeden til medlemmer, leverandører og samarbejdspartnere siger Peter Rønn yderligere:

”Men alting har en ende, og nu stopper mine bidrag i Kop & Kande-regi. Jeg føler mig heldig og er meget stolt over at have været en del af rejsen. Samtidigt er jeg også tryg ved, at en ny direktør kan hjælpe med at løfte kæden op på næste niveau. Personligt ser jeg frem til at starte som ny direktør i en ny branche hos Inbogulve – Garant og være med til at udvikle både konceptet og virksomheden.”

Peter Rønn har som udgangspunkt sin sidste arbejdsdag i isenkramkæden den 31. juli 2020.