Møbellogistikvirksomheden LGT Logistics overtager aktiviteterne i Arling Int. Møbeltransport. Hermed styrkes LGT’s markedsposition på de centraleuropæiske markeder. 

Med effekt fra den 1. september 2021 overtager Horsensbaserede LGT Logistics A/S aktiviteterne i Arling Int. Møbeltransport, der har 20 medarbejdere fordelt på kontoret og lageret i Haderslev samt en vognmandsforretning i Tyskland med 22 lastbiler.

Arling Int. Møbeltransport har i mere end 30 år udelukkende beskæftiget sig med møbeltransport. Med overflytning af Arling Int. Møbeltransports aktiviteter og kunder til LGT Logistics, styrkes LGT Logistics position på de centraleuropæiske markeder for møbeldistribution betydeligt, lyder det i en pressemeddelelse.

”Vi har igennem en periode haft en rigtig god og konstruktiv dialog med Anders og Morten Arling, og vi glæder os rigtig meget til at tilbyde dem og deres mangeårige kunder en god og spændende fremtid hos LGT her i Horsens. Og samtidig glæder vi os over, at det nu er lykkedes at konsolidere møbeltransport til Centraleuropa i en tid, hvor transporterhvervet presses til det yderste på grund af kapacitetsbrister og ændringer i rammebetingelser,” udtaler adm. direktør hos LGT Logistics, John Riis.

Når aktiviteterne hos de to logistikvirksomheder sammenlægges, vil der hver uge rulle mere end 100 lastbiler afsted til Centraleuropa fuld lastet med møbler. 

I pressemeddelelsen fremgår det, at de hidtidige ejere af Arling Int. Møbeltransport, Anders og Morten Arling, bliver sikret betydelige roller i det fremtidige setup.

Foto: LGT Logistics