Sæsonens grundtanke handler om accepten af, at vi alle er forskellige, og disse fire key colours for SS 24 fortæller om en tid, som giver plads til personlige veje i livet.

Måden, vi reagerer på i kriser, er meget individuel, og vi er kommet ud på den anden side af en turbulent periode med en øget forståelse for egne værdier, ønsker og behov. Det nyfundne fokus på værdier, og hvad der er vigtigt for os i tilværelsen, danner grundlag for de valg, vi træffer, og de øjne, vi fremadrettet ser vores omgivelser med. Her får du fire farver, som ifølge pej gruppen trendteam bliver dominerende i sæsonen SS 24.

Pantone 15-5207 TCX – Aquifer

Med dens drømmende blå nuance er Aquifer fuld af både håb og optimisme. Farven har karakter af at være både fysisk og virtuel, og den ligger lige midt imellem de to verdener, hvor grænseløse muligheder giver plads til udfoldelse og inspiration.

Pantone 14-6308 TCX – Alfalfa

Farven sætter fokus på ro og eftertænksomhed. Alfalfa er en naturlig grøn farve, som ses både på organiske, teksturerede overflader og i særdeleshed på store, mættede overflader. Nuancen egner sig godt til at nedtone udtryksfulde design, så udtrykket overordnet set bliver afdæmpet.

Pantone 14-1031 TCX – Rattan

Rattan er med dens gyldne nuance et godt grundlag og udgangspunkt for forskellige farvekombinationer. Det er en behagelig og varm farve, som giver en rolig bund til farverige detaljer og fremmer kreativitet. Farven giver mulighed for at gentænke og forfine samt tilføje detaljer, som har værdi for den enkelte.

Pantone 15-1429 TCX – Dusted Clay

Dusted Clay er repræsentant for den varierede røde farvepalette, som vi ser i sæsonen. De røde farver åbner op for både en følsomhed og en forbundethed med det meget jordnære og leder tankerne hen på pigmenterede overflader, etniske himmelstrøg og støvede, brændte overflader.

Foto: pej trend