Det globale trendbureau Trend Bible besøgte dette års udgave af London Design Festival. Læs om tre højdepunkter fra den engelske designfestival.

2021-udgaven af London Design Festival fandt sted fra den 18. til den 26. september. Under designfestivalen var det globale trendbureau Trend Bible ude for at udforske udstillingerne og få øje på nye tendenser.

Ifølge Trend Bible var dette års udgave af London Design Festival en mindre og mere stille version end normalt med små begivenheder spredt ud over byen.

Der var dog stadig en masse interessant at spotte. Trend Bible fremhæver særligt tre tendenser: Cirkulært design, modigt og dristigt design samt omskifteligt design.

 

Cirkulært design

Under London Design Festival var der blandt andet fokus på den cirkulære forretningsmodel, og her fik Trend Bible øje på et dansk islæt.

Trend Bible fortæller om, at der i udstillingsområdet ‘Designing for Circularity’ – kurateret af det danske innovationsnetværk Lifestyle & Design Cluster – blev præsenteret innovative danske brands, der tør tage drastiske og eksperimenterende skridt mod forandring og cirkularitet.

Genfärd og Dansk Wilton

 

Modigt og dristigt design

Trend Bible fremhæver også farverige, modige og opsigtvækkende design. Flere udstillinger og brands havde valgt at sætte knald på farverne og lave opsigtvækkende udstillinger for at fejre genåbningen og lokke nysgerrige til.

Yinka llori og Damien Poulain x Conran

 

Omskifteligt design

På London Design Festival spottede Trend Bible mange innovative løsninger med omskiftelige og multifunktionelle møbler, der kan gemmes væk og ’opbevares’ på en elegant og smart måde, når de ikke er i brug.

Less is Better og Icons of Denmark

 

Læs den fulde trendrapport fra London Design Festival her.