Når strategi- og bestyrelseskonsulent Poul Erik Jakobsen rådgiver virksomheder, har han et klart budskab: Brænd strategimapperne, drop kpi’erne og smid excel-arkene i papirkurven. 

”Rend mig i strategierne! Brænd strategimapperne, drop kpi’erne og smid excel-arkene i papirkurven.”

Det er budskabet fra strategi- og bestyrelseskonsulent Poul Erik Jakobsen, som mener, at virksomheder bør skrotte de fine teorier og alle flosklerne.

Der er nemlig en meget kortere og mere enkel vej til målet, som han opsummerer i fire råd:

  • Definer din/jeres drøm
  • Sæt maks 10 ord på vision og mission
  • Ansæt de rigtige folk
  • Stå op på ølkassen og sig, hvad du mener, og hvor du vil hen.

”Det handler i alt sin enkelthed om at skabe resultater gennem andre mennesker, eksekvere, så det gør ondt, og tænke 24/7 som en kunde i din egen butik. Længere er den ikke,” lyder det stålsat fra Poul Erik Jakobsen.

Ølkassen har Poul Erik Jakobsen selv besteget et utal af gange. Siden 1975 har han holdt foredrag, og skrevet, formidlet og motiveret de kreative brancher til at se potentialet i fremtidens muligheder og i action-orienteret strategisk tænkning. Mød Poul Erik Jakobsen til pej gruppens Strategikonference den 6. marts 2018.

På Strategikonferencen kan du møde et hav af indlægsholdere, der alle har et relevant perspektiv og/eller personlig erfaring med strategi og navigation i en omskiftelig og krævende fremtid.