Den verdenskendte trendguru Li Edelkoort løfter nu sløret for, hvad der vil præge interiør og boligindretning om to år. Trenguruen afholder et webinar, der er målrettet dig, der arbejder med interiør og boligindretning.

Den 9. juli 2020 afholder den verdenskendte trendguru Li Edelkoort et unikt webinar i forbindelse med lanceringen af den nye trendforecast Animism: Spirited Lifestyles for 2022 & beyond – Home, Interiors, Materials & Colours.

Under navnet Animism fokuserer Li Edelkoort på, hvordan vi efter Covid-19-krisen indser, at vi er nødt til at ændre vores ikke bæredygtige adfærdsmønstre. Budskabet er klart: Less is more.

Webinaret er målrettet dig, der arbejder med boligindretning og produktudvikling af møbler og interiør.

Det finder sted torsdag den 9. juli kl. 17.00-18.30 europæisk tid og er en 70-minutters livepræsentation med efterfølgende 20-minutters Q&A med Li Edelkoort.

Lidewij Edelkoort, bedre kendt som Li Edelkoort, er en anerkendt hollandsk trendforsker og kvinden bag trendbureauet Trend Union. Lidewij Edelkoort har været konsulent for store internationale virksomheder som Coca-Cola, Nissan, Camper, Siemens, Lancôme, Gucci, Estée Lauder og L’Oréal, hvor hun har rådgivet og vejledt om produktidentitet og udviklingsstrategier.

Foto: Lidewij Edelkoort, foto af Thirza Schaap