Nu har du mulighed for at opleve én af de mest anerkendte og globalt orienterede trendforskere. Dette efterår besøger Li Edelkoort endelig København til et personligt trendseminar, der med udgangspunkt i hendes nyeste trendforudsigelser giver et enestående indblik i fremtiden for design.

Efter fem års ventetid har det hollandske trendikon Li Edelkoort nu offentliggjort, at hun afholder sit halvårlige trendseminar torsdag den 28. november i København – en begivenhed som traditionelt samler toppen af den danske designindustri. I mere end 50 år har Li Edelkoort sat sit præg på alle hjørner af de kreative brancher, og pej gruppen har flere gange om året været vært for hendes traditionelle webinarer. Nu er pej gruppen utrolig glade for endelig at kunne byde trendguruen velkommen til København til et personligt arrangement.

Når Li Edelkoort ikke turnerer verden rundt med sine foredrag, leder hun trendbureauet Trend Union i Paris, hvor der flere gange om året udgives håndplukkede trend- og farvebøger. Hun er også professor og kurator for en bred vifte af projekter verden over. Kendt for sine visionære indsigter og dybtgående indflydelse på design-, mode- og livsstilsverdenen, er dette trendseminar med Li Edelkoort en unik mulighed for at få en dybere forståelse af de fremtidige trends, der former vores verden.

Hvad du kan forvente af seminaret
Li Edelkoort vil dele sine nyeste trendforudsigelser og tilbyde et indblik i fremtiden for design, mode og livsstil. Hendes præsentationer er kendt for deres dybde, kreativitet og evnen til at inspirere innovation på tværs af forskellige brancher. Li Edelkoort vil også dykke ned i den skiftende adfærd hos forbrugerne, hvilket hjælper deltagerne med bedre at forudse og imødekomme deres målgruppers behov. Dette segment er særligt værdifuldt for kreative, produktudviklere og virksomhedsledere, der ønsker at være på forkant.

Hvorfor du bør deltage?
Li Edelkoorts fysiske trendseminar er en unik oplevelse. Hendes evne til at forudsige og forklare kommende trends har gjort hende til en uvurderlig ressource for professionelle verden over. Uanset om du arbejder med design, mode, markedsføring eller et andet kreativt felt, vil eventet udstyre dig med den viden og inspiration, der er nødvendig for at navigere og trives i fremtidens landskab.

Sted: Villa Copenhagen
Forplejning: Vi forkæler dig i løbet af dagen med en lille let anretning og kolde bobler.

Læs mere om seminaret her

Foto: PR