For at sikre driften i fremtiden arbejder designhuset på et nyt leasing-koncept.  

Femte generation og direktør for den Horsens-baserede designbutik Jacobsen Plus, Peter Jacobsen, har et nyt koncept i støbeskeen, der ifølge ham skal være medvirkende til at sikre fremtiden for virksomheden.

I løbet af efteråret 2021 er det planen, at Jacobsen Plus vil lancere muligheden for at lease designermøbler på afbetaling for sine kunder.

“Leasing er der jo ingen, der gør sig i, i vores branche. Og det er jo egentligt dumt, fordi designermøbler har altid været kendt for, at de stiger i værdi. Og så længe, det er tilfældet, så er det faktisk en endnu bedre case, end det er for biler,” forklarer Peter Jacobsen til Randers Amtsavis.

Til mediet fortæller direktøren, at han har allieret sig med en finansiel partner til konceptet.

En af grundene til lanceringen af det nye leasingkoncept skal findes i Peter Jacobsens frygt for en muligt fremtidig recession. Hvis økonomien inden for de kommende år går tilbage, vil Peter Jacobsen være klar med alternative koncepter, så kunderne fortsat kan få glæde af designermøbler – blot på alternativ vis end at eje dem.

I øjeblikket er der dog ikke noget, som tyder på nedgang hos Jacobsen Plus. I det seneste offentliggjorte regnskab, gældende for 2020, blev bundlinjen mere end fordoblet og sluttede på 4,4 mio. kroner. Samtidig er egenkapitalen med 12,3 mio. kroner med til at sikre en solid bund hos designhuset.

 

Foto: Peter Jacobsen, Jacobsen Plus